2 d’abril del 2007

Mireu cap al cel


Xiquets i xiquetes, comencem un viatge sense retorn a ...



... al meravellós Cel del Ciiiiiirc


5 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Em pareix un blog prou interesant, ja que es tracta d'un tema, que en molt poques vegades trobem a l'escola. Enhorabona per fer un blog d'aquestes característiques.
    ;-)

    ResponElimina
  3. LES XIQUES MÉS INTRÈPIDES DE LA CLASSE HAN FET EL SEU PROPI BLOG!!!!

    I no seria menys, que l'hagen fet d'un món tan interessant com és el CIRC.

    Marina i jo (sara) volíem
    animar-vos que continueu facilitant tot aquest tipus d'activitats e informació, ja que ens pareixen molt interessants i motivadores per a fer amb els xiquets.

    PD: Hem de repetir l'activitat de les Teles!!

    ResponElimina
  4. Després d’haver navegat per aquesta página hem pogut comprobar que és un blog molt complet i ben estructurat ja que la informació que ens dona als navegants está correctament ordenada i amb un tamany de lletra i colorid molt idóneo que fan que aquesta siga molt atractiva i motivant per a tothom, i a tot això le sumem el gran contingut d’enllaços (webquest, cacera del tresor, etc.) i imatges com a elements que criden més l’atenció dels navegants.
    Enorabona!!!!

    ResponElimina
  5. Hola!!!

    Què poques vegades podem trobar espais originals amb propostes interessantíssimes que la gent tendeix a no utilitzar. Vosaltres heu oferit la imatge més amena i divertida de l'educació, la qual cosa ens ajudarà en gran messura quan siguem docents!!!

    Una salutació i seguiu així!

    ResponElimina